Eksempler på løste opgaver

Det meste vi laver på værkstedet har runde former, men er ikke nødvendigvis rundt. Vores omfattende maskinpark kan indstilles til de mest finurlige detaljer.  Nedenfor er et udsnit af produkter, der i de seneste 15 år er blevet produceret i større mængder på vores værksted. 

Møbelgreb - runde og med kant

Et møbelgreb, der ligger godt i hånden og er smukt at se på er grundlaget for livslang kærlighed til et møbel. Det gælder køkkenlåger, badeværelsesskabe og knagerækker. Vi har maskiner der kan producere stort set alle faconer. Modtager gerne udfordringer på dén front.

Fodpanel lavet efter kundens model

Helheden i en bygning består af en masse små detaljer. Fodpaneler, der passer til huset, er blot én af dem. Her et eksempel på fodpaneler vi har lavet ud fra kundens model. Panelet er udført i fyrretræ og efterfølgende malet.

Prototype på lysestage

Prototype på lysestager drejet i egetræ. Har du en idé til et produkt, hjælper vi gerne med at udvikle og producere en prototype, materialevalg og overslag på omkostninger.

Propper til terrassebrædder

Træpropper i samme træsort som terrassebrædderne er en flot måde at skjule alle skruehullerne. Propperne får terrassen til at fremstå som en hel ubrudt flade. Ved brug af propper er det muligt at slibe terrassebrædderne uden at slibe ind i skruerne.

Ben til boksmadras

Ben til boksmadras produceret i bøg. Leveres færdigmonteret med skrue klar til brug.

Fingernemme magneter

Køleskabsmagneter der ligger godt i hånden og er nemme at gribe om. Eget design. Kan laves i alle træsorter og i den størrelse, der passer jeres hænder bedst.

Fugl af Kristian Vedel

Kristian Vedels fuglefamilie er designet så hovederne kan drejes, og fuglenes humør og udtryk skifter derved fra glad til trist, undrende, nysgerrig. Vi har produceret fuglene i perioden 2003 - 2015.

Dannebrogsflag - deluxe

Der er kælet for detaljerne i dette meget anvendelige dannebrogsflag. Flaget måler 180 cm og produceres på vegne af Langkilde & Søn.

Flagstang i eg med snoretræk

Fødselsdagsflag i to slags eg.

Fod til flagstang

Når enden er god er alting godt. Den regel gælder også flagstænger. På denne indendørs flagstang kæles der for det sidste finish.

Vendebakke

Denne tosidede bakke designet af Finn Juhl i 1956 kendetegnes af den smukke, kurvede teaktræsramme og de præcise hjørnesamlinger. Bakken blev i en årrække produceret af Høsten Trædrejeri. I dag produceres den i udlandet.

Paul Anker - Ugle

Produktion af Paul Ankers fantastiske ugle startede i 2014. Uglens krop er drejet i dansk egetræ, mens de store øjne er af træsorten wengé. Hovedet er fastgjort til kroppen med en magnet. Uglens hoved kan derfor vippes og drejes i alle retninger og skabe forskellige udtryk.

Hansen Hvalen

Hansen Trædrejeri har designet en miniudgave af verdens største pattedyr. Børnene elsker deres glade udtryk og dejlige runde former. Vi laver hvalerne af dansk egetræ. I den lyse udgave er øjet af røget eg, mens den mørke hval er udført i røget eg. Hvalerne fås i to størrelser.

_MG_2119

Valg af træsort har afgørende betydning for et produkts æstetik. Derfor laves prototyper gerne i flere forskellige træsorter.

Loll And

En pensioneret snedker fra Lolland har designet denne charmerende lille and. Vi producerer den i to udgaver - eg og røget eg.

Dørgreb i gammel stil

Dørgreb er en vigtig del af et hus. Stilarter skifter, og valg af greb sender derfor et vigtigt signal om hvor velbevaret - eller istandsat en bygning er. Vi producerer greb i mange modeller og træsorter, og kan lave nye greb til hele huset efter en gammel model.