Her handler du direkte med værkstedet

Hansen Træ er et familieejet trædrejeri med base i Høsten, 7 km fra Haslev. Herfra løser vi større og mindre opgaver for kunder i hele landet. Vores værksted rummer en stor samling specialmaskiner til fremstilling af store og små elementer i træ. Vi kan løse stort set alle typer opgaver og håndterer gerne både store og små ordrer.

 

Vores speciale er drejearbejde i træ udført på CKE maskiner og fræsning af emner på CNC fræser. 

Vi har i løbet af de seneste 30 år løst stribevis af specialopgaver for så forskellige kunder som Tivoli, der senest har fået et koøje til båden på legepladsen, og Kongehuset, hvor vi har produceret nye knopper til livvagternes skilderhuse ved alle slotte. 

Andre eksempler:

  • Balystre, mæglere, stolper og håndlister til trapper

  • Toppe til højtalere

  • Specialdesignede bordben

  • Propper til terrassebrædder

Holdet bag 

Finn 

Ejer. Uddannet maskinsnedker. 

Mere end 30 års arbejde med træ gør, at Finn ved stort set alt om hvad der kan lade sig gøre at lave i træ, hvilke træsorter der er egnede og hurtigt kan give dig et overslag på hvad en produktion vil koste. 

 

Ring til Finn på tlf. 26 19 63 62 i kontortiden fra 8-9 eller send en mail til finn@hoesten-traedrejeri.dk    

Bjarne

Bjarne

Drejer. 

  

Christian 

Christian

Arbejdsdreng.

Finpudsning af træ er håndarbejde. Christian ved hvordan du med sandpapir, bivoks og en bomuldsklud giver et stykke ubehandlet træ en lækker, glat overflade. Pudsningen er den sidste finish, der gør at træet kan modstå vand og ikke tørrer ud i solen. Du ser og mærker forskellen.