Vi drejer stort og småt - fra klods til kunst

Vi fremstiller blandt andet kistegreb, trappedele, balystre, rækværk, og meget andet til møbel- og byggeindustrien.

For private kunder udfører vi en række specialopgaver som fx renovering af møbler, og prototyper af design. Finn Drejeriet er en fortsættelse af Høsten Trædrejeri, der gennem en årrække også været fast producent af arkitekttegnet kunsthåndværk til blandt andre Normann Copenhagen. Kristian Vedels fugle er produceret i perioden 2003 - 2015.   

Præcision og nøjagtighed ses på resultatet

Det er ofte ganske små marginaler, der afgør om et færdigt produkt er præcis, som kunden ønsker. Mange års erfaring kombineret med brug af stribevis af specialværktøj gør, at vi endnu har til gode at møde en opgave, vi ikke kan løse. 

Vælg den rigtige træsort

Træ er et unikt, levende materiale. Der findes utallige sorter, hver har sine unikke egenskaber og karakteristika. Vi arbejder i stort set alle træsorter og rådgiver gerne om hvilken der egner sig bedst til dine ønsker og behov ud fra pris, holdbarhed, etc. 

Fræsning på CNC

Vi løser stort set alle opgaver indenfor maskinsnedkeri. Lister til mange formål og specifikke emner til brug i udstillinger, butiksindretninger mv. Kontakt os og få en snak om hvordan vi bedst muligt opfylder dine ønsker eller løser din udfordring.